BabyRo er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos BabyRo

Lise – HypnoBabys sommerportræt

Lise Juhl

I dette sommerportræt kan du møde Lise, som lever med følgerne efter hjernerystelse og piskesmæld, og bruger HypnoBabys hypnoser til at få ro på tankerne eller mindske kvalme og hovedpine. Lise drømmer også om at blive mor, og starter ICSI-behandling til efteråret.

God læselyst!

1. Fortæl lidt om dig selv

Jeg er en person som har meget fokus på at leve i nuet, gøre de ting der gør mig glad og være taknemmelig for det jeg har. Jeg er 29 år og bor i rækkehus med min kæreste på 35 år og vores to kaniner. Vi lever på 5. år med mine langvarige følger fra en hjernerystelse og piskesmæld, som på mange måder har gjort os stærkere sammen og lært os meget om livet. Stort set lige så længe har vi drømt om at få et barn og til august/september i år starter vi ICSI (reagensglasbehandling), som vi er meget spændte på.

2. Hvad kan du godt lide/hvad gør dig glad?

Jeg er tosset med at have det sjovt og bare hygge. Noget af det bedste jeg ved er faktisk at spille brætspil med familie og venner. De mennesker jeg har i mit liv betyder alt for mig og det gør mig særligt glad, når jeg kan hjælpe dem. Elsker også min alenetid, hvor jeg ser mange serier, strikker, hækler og pusler om mine planter. 

Hele sommeren igennem bringer HypnoBaby en række sommerportrætter. Vi stiller de samme 8 spørgsmål til nogle af vores trofaste brugere, som derved deler deres historier og erfaringer.

Vores ønske er at bidrage til mere åbenhed omkring blandt andet nogle af de udfordringer, der kan være i forbindelse med fertilitetsbehandling, graviditet og forældreskab.

Samtidig ønsker vi at vise, at hypnose er en god og bivirkningsfri metode, og at HypnoBaby kan bruges af alle i mange forskellige situationer.

Hvis du også har lyst til at være med i sommerportrættet, kan du skrive til os på info@hypnobaby.dk

3. Hvad har du brugt HypnoBaby til?

Hypnobaby har jeg brugt mest til, at få et lille hvil, når det har været tiltrængt. Både hvis jeg har bare været træt, haft brug for at give ro til tankerne på triste dage eller til at afhjælpe hovedpine og kvalme. 

4. Hvordan har det været for dig? Hvad har du fået ud af det?

Jeg har fået virkelig meget ud af det allerede. Det at lytte til hypnobaby kan vænne en dårlig dag til det bedre. Jeg oplever også, at jeg sover bedre ved at benytte Hypnobaby om dagen, for når jeg har haft mere ro i kroppen og hovedet i løbet af dagen, får jeg også en bedre søvn. Hvis jeg en dag har meget svært ved at falde i søvn benytter jeg “3 – 2 – 1” lydfilen. Mine øjne bliver dejligt trætte og kort efter sover jeg. 

Liselotte

5. Hvilke lydfiler har du brugt mest eller været mest glad for – og hvorfor?

Jeg er fan af roen skoven giver og det er noget jeg har meget nemt ved at se for mig, derfor har jeg været særligt glad for ‘Ro i krop og sind’. Jeg har brugt stort set alle dem under kategorien Afslapning og derudover ‘få styr på kvalmen’ under kategorien Graviditet. Selvom jeg ikke er gravid er den god til hvis jeg oplever smerte eller kvalme. 

6. Hvis du skulle anbefale HypnoBaby til en ven eller veninde, hvad ville du så fortælle dem?

Klart en app jeg vil anbefale. Både til ro i kroppen men også til hvis man har forsøgt længe at blive gravid eller er gravid eller blevet forældre. Selvom jeg desværre ikke selv har kunne benytte mig af alle de lydfiler endnu, så tror jeg på de kan gøre en forskel ud fra min erfaring med dem jeg har benyttet.

7. Forestiller du dig, at du også fremover vil bruge HypnoBaby? I hvilke situationer?

Helt bestemt. Jeg glæder mig meget til at starte op i fertilitetsbehandling og lytte til ‘hjælp dit befrugtede æg’ under oplægning af æg. Ikke mindst håber jeg at blive gravid og kunne benytte endnu flere lydfiler. 

8. Hvilken hypnoselydfil kunne du ønske dig i HypnoBabys app?

Der er ikke nogen lydfil jeg synes jeg mangler. Er meget glad for det der er og nyder at lytte til Annas stemme. 

Liselotte
Liselotte
Græs